Leden Meet-up 2018
Nieuwe les voor 10-11 jarigen op vrijdagavond

Na de meivakantie starten we met een extra turnen lesuur voor 10-11 jarige meisjes! Onder leiding van ervaren trainster Shanice (zelf oud turnster van TONIDO :-)) kunnen meisjes in die leeftijd vanaf nu ook komen turnen op vrijdagavond. De nieuwe les is van 19:00-20:00 uur.

Geinteresseerd? Stuur een mailtje naar info@tonidoamsterdamnoord.nl. Wees er snel bij, de les loopt snel vol!

Bestelformulier recreatiepakje

Het nieuwe verenigingspakje is vanaf nu te bestellen! Wil jij ook zo'n mooi turnpakje? Vul dan het bestelformulier in, en lever deze in bij de trainster.

> Bestelformulier turnpakje

Extra lesuren kleutergym

Op veler verzoek starten we woensdag 24 januari met 2 extra lesuren voor de allerkleinsten. Trainster Roebia gaat met de kleintjes bewegen, klimmen, klauteren, rollen en vooral veel plezier maken! Kinderen leren spelenderwijs in goed onderbouwde lessen de basisvormen van bewegen. Als beloning krijgen ze het nijntje Beweegdiploma waarop staat wat ze geleerd hebben. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@tonidoamsterdamnoord.nl

'Move with Irene' sportpartner van TONIDO

Irene Hafidi-Heij, moeder van TONIDO-lid Nouria, is kort geleden gestart met het geven van eigen sportlessen, speciaal voor vrouwen. In eerste instantie buiten, maar nu het weer steeds slechter wordt, zocht Irene een plek om de sportlessen binnen voort te kunnen zetten. De turnzaal van TONIDO is beschikbaar voor dergelijke sportieve initiatieven, en dus was de deal snel gesmeed!

Zondag 17 september starten de eerste lessen van 'Move with Irene'. Voor vrouwen die samen lekker willen sporten. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

(Jong)volwassenen gaan verder als Studenten Turnclub Amsterdam

In korte tijd is de vaste kern van de (jong)volwassenen een hechte groep turnsters geworden, hoog tijd voor een eigen Instagram-account en naam. Onder de vleugel van TONIDO gaat de groep voortaan verder als Studenten Turnvereniging Amsterdams Hachie (STAH). Volg ze op Instagram!

STAH zoekt nieuwe leden!!
Student? Wil je (blijven) turnen? Werken aan je conditie, lenigheid, kracht en evenwicht? Met leeftijdgenoten en meedoen als team of individueel aan studentencompetities en kampioenschappen?

> meer info onder Studenten Turnvereniging Amsterdams Hachie

Jong Talent Groep
Een aantal kanjers van de jongtalentgroep, op de training